Twinkly™ Pametne lučke mali set 105 LED

Šifra: 01TW105

73,19 (vklj. z DDV)

Ni na zalogi

To je evolucija klasičnih božičnih luči in prava novost o tem, kako božično drevo prižge praznike. Ima pametno aplikacijo, ki vam omogoča prilagajanje svetlobnih učinkov za še bolj zabavno in dekorativno izkušnjo. Pametne luči skrivajo veliko tehnologije. Namenjeni so intuitivni uporabi, povezovanju prek omrežja Wi-Fi in upravljanju z njimi v nekaj sekundah.

Priporočamo za drevesa do velikosti 150cm.

✔ Brezplačna dostava
✔ Možnost vračila
✔ Na zalogi

Ni na zalogi

Opis

Razširite svojo dnevno sobo v praznični sezoni in dodajte božične luči pametnim LED-om, ki jih lahko s pametnim telefonom upravljate iz naslona. Vnaprej naložene učinke lahko spremenite ali pa jih naredite glede na vaš okus. Luči lahko sveti v vseh možnih barvah, prav tako pa jih lahko prilagodite z glasbeno melodijo.

Twinkly prepozna položaj posamezne LED diode na vaši smrekici.

S Twinkly brezplačno aplikacijo lahko prilagodite svoje učinke, začenši z lastnimi izvirnimi idejami. Za prenos te funkcije se aplikacija poveže s fotoaparatom v pametnem telefonu in zažene programirano zaporedje osvetlitev, da bi ustvarili zemljevid položajev vsake LED  diode na vašem drevesu.

Ko aplikacija ve, kje so postavljene vaše LED diode, lahko začnete ustvarjati bolj zapletene svetlobne vzorce in učinke, ki jih še nikoli nismo videli na katerem koli božičnem drevesu!

In to edinstveno tehnologijo smo pravkar patentirali.

Twinkly je veriga božičnih luči, ki jo je mogoče upravljati prek pametnega telefona zahvaljujoč vgrajenemu brezžičnemu omrežju, na katerem lahko izberete neomejeno količino različnih animiranih in barvnih učinkov vašega drevesa, izbirate lahko med prednastavljenimi predlogami ali ustvarjate povsem nove!

Opomba: Set se lahko uporabi tudi na 2m visoki smrekici, vendar predlagamo, da verigo postavite le na vidnem delu smrekice saj je animacija v 2D.

Prednosti:

 • Zasnovano tako, da ustreza vaši smrekici, kot običajne lučke, vendar opremljen z najnovejšimi svetlečimi diodami RGB.
 • Dvojni način povezovanja preko Wi-Fi: lahko se povežete neposredno s svojo pametno napravo (telefon, tablica) ali po želji Twinkly povežete z domačim omrežjem Wi-Fi.
 • Nadzor luči iz aplikacije Twinkly (Za iOS in Android).
 • Prepoznavanje posameznih diod za natančne animacije: uporabljamo našo tehnologijo računalniškega vida, ki je patentirana in pomaga razumeti, kje so diode pozicionirane na vaši smrekici.
 • Rišite in prilagodite učinke po lastnem navdihu.
 • Prenesite nove in posodobljene animacije.
 • Delite svoje učinke kot animirane slike GIF.
 • Funkcije fizičnega gumba: pritisnite, da spremenite vzorec, držite, medtem ko napajate do ponastavitve.
 • Nadgradljiva strojna programska oprema.

Komplet vsebuje:

 • 105 Twinkly LED diod na 13.5m dolgi vrvi zelene barve
 • Twinkly krmilnik z brezžičnim modulom in električnim vtičem
 • QR koda za neposredno povezavo do brezplačne Twinkly aplikacije v Angleškem in Nemškem jeziku (za iOS in Android)
 • Navodila za uporabo
 • 1 letna garancija

*Mobilni telefon ni priložen.

Dodatne informacije

Teža 0.8 kg
Dimenzije 20 × 15 × 15 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Twinkly™ Pametne lučke mali set 105 LED”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo izboljšati uporabniško izkušnjo, analizirati promet in načine uporabe naše spletne strani, hkrati pa z njimi pomagamo personalizirati vsebino oglasnih vsebin. Med piškotki se na naši strani lahko pojavijo tudi tuji piškotki. Vaše nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite. Več o piškotkih, načinih uporabe piškotkov na naši spletni strani ter nastavitvah piškotkov lahko preberete v naši politiki o varovanju zasebnosti in politiki piškotkov