Varovanje osebnih podatkov 2018-12-13T10:25:47+00:00

Twinkly.si za nedoločen čas hrani naslednje podatke kupcev:

ime in priimek,
e-poštni naslov,
kontaktni telefon,
naslov za dostavo in morebitni ostale naslove za dostavo,
država,
davčna številka in naziv podjetja v primeru naročila pravne osebe,
čas in datum registracije,
morebitne dodatne opombe stranke,
ter arhiv nakupov ter komunikacije s stranko.

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
Dostavni službi bo upravljavec zaupal le potrebne podatke za dostavo v spletni trgovini kupljenih izdelkov.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.
Do svojih podatkov lahko uporabnik kadarkoli dostopa preko Mojega računa. Tam ima vpogled v svoje podatke, ki jih lahko kadarkoli tudi spremeni. Uporabnik ima tudi pravico do izbrisa svojih podatkov. Izbris podatkov se naredi na željo uporabnika, z njegovo pisno izjavo.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo izboljšati uporabniško izkušnjo, analizirati promet in načine uporabe naše spletne strani, hkrati pa z njimi pomagamo personalizirati vsebino oglasnih vsebin. Med piškotki se na naši strani lahko pojavijo tudi tuji piškotki. Vaše nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite. Več o piškotkih, načinih uporabe piškotkov na naši spletni strani ter nastavitvah piškotkov lahko preberete v naši politiki o varovanju zasebnosti in politiki piškotkov